2013. május 15., szerda

...és eltelt másfél év




Hát az úgy volt.....
Valamiért nem írt ide senki, pedig voltunk erre-arra.

Kutyát sétáltatni már úgy értem vagy 20 agarat...erről még egy nyomorult kép nem sok annyi sincs, vagy nem találjuk :(

Aztán elsétáltunk Máribasnyőn a Babati-tóhoz. Na, oda végre jött velünk a másik Kicsi, meg a Nagy, meg még egy Nagy (így könnyű nekik), meg az Idősebbik Nagy, ellenben a KicsiNagyot elhagytuk valahol, ráadásként még _Random is előkerült. Fene se érti az embereket, hogy miért nem jönnek mindig mind.
Amire emlékszem, ami nem lesz sok, de majd a képek kárpótolnak mindenkit. Szóval, szél fújt, hó esett...ja nem ez egy másik dal. Jó idő volt, napsütés, melegebb mint elsőre gondoltuk. Reggel kicsit autókáztunk, aztán megvártuk a többieket, mert támadt némi afférjuk a saját autójukkal, így bandába verődve jöttek utánunk.
Maga a túrának kikiáltott sétafikálás, mókás volt, kicsi hegy, kicsi tó, kicsi túrácska. Mindenki bírta abszolválni, leginkább az Idősebbik Nagy tempójában haladtunk, főleg mert nála volt a csoki :).
Tapasztalat továbbra is annyi, hogy a kicsi dől, mindig csak egyfelé, de arra sokáig :)
Végszó pedig, hogy én maga vagyok a tökéletes megoldás, szeretnek :)
















Később, egyszer elvittek sétálni itt nem messze a Stáció Útra, na ott volt, eső, meg lemerült fényképező, szóval minden ami kell. De kiderült, esőben sem adom meg magam :)





 
....és voltunk a szoborhegyen is. Ott volt kis meglepetési is, tekintve, hogy erdész barátaink konkrétan beszántották, eltüntették a turista utat, volt nincs - kommandózzál! Amikor itt jártunk a Kicsi már elég termetes méretett öltött, de még így is hordozható volt.














Most pedig azt állítják mennek túrázni Velencére, ráadásul 25 kilisre, eddig mosoly, DE ITTHON HAGYNAK, engem is meg a Kicsit is :(, elmegy a Nagy valami másik Nagyokkal :S, hát lássuk mire jutnak nélkülem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése